in

Pripremite se – Range Royale je igra koja vas uči pucati u PUBG-u i Fortnite-u

Svakakvih stvari čovjek može danas pronaći na Steamu. Još uvijek čekamo neki reperski battle royale, no izuzev toga možda mislite da ste vidjeli sve moguće eksploatacije popularnog battle royale formata.

E pa – niste još, barem dok vidite upravo lansiranu igru Range Royale. Radi se tu o igri u kojoj se stoji na mjestu – dakle, bez kretanja – i puca po metama koje ne predstavljaju drugi igrači. Pitate se čime je onda Range Royale zaslužio taj “royale” u svom nazivu? Proizvođač Gamer Sensei ima vrlo čvrstu spiku: to je igra koja vas trenira da budete bolji u drugim igrama.

Da. Single-player igra koja vas trenira da bolje ciljate u multiplayer igrama.

No, dobro idemo se uozbiljiti… Range Royale navodno su dizajnirali esports profesionalci (nije rečeno koji) i igra sadrži sva standardna oružja koja ćete inače pronaći u ostalim battle royale naslovima.

Još uvijek ne vidimo kako će to pomoći u igranju igara koje nemaju pogled iz prvoga lica, no Gamer Sensei navodno je ozbiljna platforma za treniranje igrača u različitim vrstama igara, uključujući i Fortnite (pucačina iz trećeg lica), nažalost ne i PUBG (igra s opcijom pucanja iz prvog lica).