in

Fortnite je glavni krivac za brojne razvode brakova

Statistika britanske tvrtke Divorce Online upućuje na to kako je igranje Fortnitea i drugih online igara pogubno za stotine brakova.

Britanska tvrtka Divorce Online podijelila je interesantne podatke vezane za svoje poslovanje. Dakako, interesantne jer imaju veze s nama omiljenim igranjem videoigara i nešto manje omiljenim Fortniteom.

Naime, iz Divorce Onlinea tvrde kako su od početka ove godine primili više od 200 zahtjeva za prekidanje braka u kojima se kao glavni “krivac” spominje igranje online igara, specifično imenom – Fortnite Battle Royale.

Na sveukupno 4665 zahtjeva za razvodom koje je tvrtka ove godine obradila na području Engleske i Walesa, Fortnite je “kriv” za njih otprilike 5%, što nije mali postatak ako u obzir uzmemo da se radi samo o podacima jedne tvrtke koja se bavi raskidima brakova, i to o podacima za osam mjeseci ove godine.

Naravno, pozitivna je stvar u cijeloj priči što se tu ipak radi o Fortniteu. Da je u pitanju PUBG, bilo bi alarmantno da se ljudi razvode zbog igre koja još uvijek nije pošteno optimizirana.