in

PES možda ima devet novih liga, ali FIFA 19 ima ligu u kojoj novci rastu na drveću

Sudeći prema informacijama sa gaming konvencije u Hong Kongu, ovogodišnje izdanje FIFA serijala imat će licenciranu kinesku ligu.

FIFA 19 možda je izgubila rusku ligu, ali čini se kako EA Sports ipak nije sjedio prekriženih ruku.

Prema informacijama koje stižu s nedavno održane konvencije Animation-Comic-Game u Hong Kongu, FIFA 19 imat će licenciranu kinesku Super Ligu sa svih 16 klubova, uključujući Guangzhou Evergrande Taobao, Tianjin Quanjian i ostale momčadi na čijim nazivima polomite jezik.

Prvi je to put da je kineska liga licencirana u igri EA Sportsa, a time je ispunjena želja igrača jer je upravo ta liga bila najtraženija te je u jednoj od anketa preko sto tisuća igrača Fife izglasalo da bi željeli vidjeti tu ligu u Fifi 19.

Jasno je i zašto – sve više poznatih i klasnih nogometaša odlazi u Kinu. Tamo su Brazilci Paulinho, Hulk, Oscar, Ramires, Pato i drugi, a među ostalim poznatim imenima tu su još i Carrasco, Witsel, Lavezzi, Mascherano, Jackson Martinez itd.

EA Sports još nije službeno potvrdio ovu informaciju, no nisu je ni opovrgnuli u sedam dana otkako je ista procurila u javnost, što je dobar pokazatelj da se radi o sigurnoj stvari.