in

Otkrivena velika tajna u God of War: Zašto Loki?

Osim fantastičnog gameplay iskustva koje je pruženo sa pojavljivanjem u aprilu, God of War je prebogat raznim tajnama i Easter Eggovima koje igrači mogu otkriti tokom igranja.

Producent igre, Kori Balrog, je pomno pratio šta su igrači u prethodnim mjesecima otkrivali i prošle sedmice je zaključio da još uvijek nije otkrivena jedna tajna u igri.

Naravno, kada su to igrači čuli oni su odmah prionuli na posao traganja i uz malo više napora, uspjeli su da pronađu rune sakrivene baš u uglovima kuće glavnog protagoniste, Kratosa.

U pitanju su ukupno četiri rune koje kada se prevedu daju ime Thorovog brata – “LOKI”. Međutim, nije jasno zašto tu piše Loki, pitaju se gejmeri na Redditu.

Kako to izgleda možete vidjeti na slikama ispod, kao i mapu gdje ih pronaći koju su napravili uporni redditovci koji su otkrili tajnu.

Teži dio posla je izgleda bilo dobijanje potvrde od developera da je poslednja tajna zapravo otkrivena, ali nakon par molbi zvanično potvrđeno da je to bila poslednja neotkrivena tajna.

(Play.com)