in

Realm Royale već iduće sedmice kreće sa zatvorenom betom za PS4

Popularnosti battle royale igrama nema kraja, PUBG i Fortnite kraljevi su online igara, toliki da su se proširili čak i na mobilne uređaje.

Dok je ovo u suštini battle royale (100 igrača leti kroz zrak dok ne slete na mapu kada kreće pravi haos), ima elemente fantasy igara. Prije samoga početka biramo svoju klasu koja će imati svoje specifične sposobnosti pa tako možete biti EngineerWarrior ili pak Assassin te time biti blago ograničeni no specijalizirani u svojoj grani.

Ovakav je pristup neko vrijeme oduševljavao PC igrače, no problemi s balansiranjem igre uzrokovali su pad broja igrača, a na Hi-Rezu je da tu brojku poveća odlaskom na PS4.

Ako želite biti dio zatvorene bete, morat ćete se prijaviti na ovome linku te se nadati da ćete dobiti svoj kod kako biste zaigrali još jedan battle royale dragulj prije službenog izlaska.

Teško je prognozirati je li ovime Fortnite dobio pravu konkurenciju, no korištenje fantasy zapleta zasigurno će odvojiti Realm Royale od sličnih igara i ponuditi potrebno osvježenje.