in

Battlefield V dobit će neke izmjene u gameplayu prije otvorene bete

Bez brige – žene ne idu nikuda. Ali, na temelju zatvorenog alpha testiranja, tvorci Battlefielda V ipak će mijenjati neke stvari za konačnu verziju igre.

Zatvoreno testiranje alpha verzije Battlefielda V nedavno je zaključeno pa se DICE i Electronic Arts pripremaju za deveti mjesec kada bi se trebalo održati otvoreno testiranje bete. U sklopu tih priprema radi se na ispravljanju nekih problema, poput usporenog matchmakinga, ali i na nekim izmjenama u samom gameplayju.

Potvrđeno je kako će sistem oživljavanja saboraca biti ubrzan, a poradit će se i na tome da igrači imaju više vremena za reagiranje nakon primljenog pogotka.

Primjerice, kamera će se manje tresti kada primite metak. Smanjit će se i količina streljiva za neka oružja, a napadi V1 raketama i Churchill Crocodile tenkom smanjit će se u svojoj učestalosti.

Promjene ćemo na djelu moći vidjeti u novom buildu koji se priprema za Gamescom sajam idućeg mjeseca, a kako smo već naveli, početkom devetog mjeseca svi će zainteresirani moći isprobati igru i dati povratne informacije developerima prije konačne verzije koja stiže u oktobru.

(HCL)