in

Andromeda nije ubila Mass Effect!

Iako je apsolutni i potpuni fokus čuvenog BioWarea ove godine na njihovom glavnom hitu Anathem, izvršni producent igre Majk Gembl je uvjerio publiku da Mass Effect nije odbačen nakon Andromeda fijaska.

Ovo je potvrdio u intervjuu koji je dao za portal Eurogamer. On je rekao smatra da je Andromeda imala svojih svijetlih trenutaka i da, ukoliko zaista zagrebete kroz igru, da ćete naći sjajne momente i da ćete uživati u igri i priči, ali da se prosto neke kockice nisu poklopile kako treba.

Rekao je još i da su naučili puno iz tih grešaka, prije svega da trebaju da ulože više vremena u poliranje i finu završnu obradu igre, kao i u razvoj tehnologije za animacije, i da su zapravo uložili jako puno novca kako bi osigurali da se sve one greške koje je trpjela Andromeda ne ponove. Također je rekao da dobar dio tima koji je radio na Andromedi nije dobio otkaz, već su preusmjereni na nove projekte, jer vjeruje da su u pitanju talentovani i strastveni ljudi.

Na otvoreno pitanje da li i u kojoj formi ćemo vidjeti Mass Effect u budućnosti, Majk je rekao da će to svakako biti više od samo stripova, i da možemo očekivati novu igru i da trenutno u studiju razgovaraju kako će pristupiti novoj Mass Effect igri.