in

Izgleda da nas novi Assassin’s Creed vodi na Balkan

Kao što je bilo slučaj i sa prethodnikom, i novi Assassin’s Creed je procurio na internetu prije zvanične objave i to nam upućuje da će se odigravati ni manje više nego na Balkanskom poluostruvu, u antičkoj Grčkoj tačnije.

Informacija da je nova igra Assassin’s Creed Odyssey kao i pregršt drugih detalja dolazi sa sajta 4Chan, gdje stoji da će postojati dva igriva karaktera, povratak kastomizacije kakav smo viđali u AC: Unity, naprednije kraftovanje, mogućnost komandovanja brodovima u bitkama koje će biti masovne, a očekuju nas i borbe sa mitksim stvorenjima, kao u Originsu.

Više o ovim detaljima možete pronaći na Redditu, a između ostalog je otkriveno i da igra dolazi krajem 2018. godine, što je malo čudno, pogotovu kada se uzme u obzir objava izdavača, kompanije Ubisoft, da će nova AC igra izaći tek naredne godine.

Drugi izvor, sajt Jeuxvideo Live, nam potvrđuje da će se igra odigravati u antičkoj Grčkoj i da će se nazivati Odyssey. Potvrda dolazi u vidu promotivnog materijala i to kao privezak za ključeve, koji predstavlja dio spartanske kacige.

Naravno, sve ovo ćemo uzeti sa dozom sumnje dok ne čujemo zvaničnu objavu iz Ubisofta, a najbolje mjesto za to će biti E3 sajam.