in

U Fortnite Battle Royale stigla potpuno upravljiva shopping kolica; građenje je tri puta brže…

Prvo vozilo u Fortniteu! I to baš shopping kolica! Kolica možemo pronaći posvuda na mapi, a dizajnriana su za dva igrača. Jedan gura, a drugi se, naravno, vozi. Ovaj koji se vozi može istovremeno i pucati, što smo sigurni da će postati novi internet meme i to već u trenutku dok ovo čitate.

Nova 4.3 nadogradnja ne donosi nikakav značajniji novi sadržaj, ali donosi promjene u Turbo Build mode. Turbo Build ste mogli, i još uvijek možete uključiti u postavkama igre, a donosi drugačiju konfiguraciju tipki koja favorizira gradnju ispred klasičnog gameplayja. Mnogi igrači su se nakon početnog isprobavanja odlučili isključiti postavku, prvenstveno zato što je postavljanje objekata prilično neprecizno i potrebno je dosta vremena kako bi se koncept savladao.

Iz Epica tvrde kako su taj problem riješili, postavljanje objekata je sad preciznije, ali i značajno brže. Naime, nakon postavljanja prvog objekta za koji ćete potrošiti 150 stotinki, na svaki idući koji se nadovezuje biti će vam potrebno samo 50 stotinki.

Vraća se i vremenski ograničeni mode, a to je Blitz! U ovom modeu oluja stiže brže, loota je više pa su i cjelovite runde značajno kraće, ali dinamičnije.

Od ostalih sitnih promjena treba izdvojiti jednu koja bi mogla prilično utjecati na tijek igre. Naime, u Fortnite Battle Royale dodane su gljive, mogu se pronaći u šumama i močvarnim predjelima, a svaka konzumirana gljiva donosi pet bodova za štit.