in

Battlefield 5 nas gotovo sigurno nosi na ratišta Drugog svjetskog rata

Battlefield fanovi nestrpljivo čekaju reveal event za Battlefield 5 koji je zakazan za sutra, a DICE je već počeo hypeati svoje igrače s prvim teaserom koji nam u svega nekoliko sekundi otkriva neke vrlo bitne informacije.

Novi teaser je gotovo sigurna potvrda da će Battlefield 5 biti smješten na bojišta Drugog svjetskog rata. U teaseru vidimo izuzetno detaljni model vojnika koji nosi zaštitne naočale iz Drugog svjetskog rata, kao i embleme Union Jacka i Balkenkreuz na HUD-u koji su usred Conquest bitke što nam potvrđuje da bi novi Battlefield 5 trebao biti smješten usred Drugog svjetskog rata.

Naravno, sve je još uvijek otvoreno pa je tako moguće da DICE čak napravi i nekakav alternativni povijesni Battlefield setting za koji se šuškalo i za BF1, a neki su leakovi čak govorili da će Battlefield 5 pokrivati i više era ratovanja.

DICE općenito voli izbacivati teasere i easter eggove koji će fanovi dugo otkrivati pa je čudno da će samo tako potvrditi WW2 setting. Tu je i “Never be the same” poruka koju je DICE izbacio u prvom teaseru koji je najavio novu igru. Ipak, upravo je ovaj setting najizgledniji stoga i većina fanova vjeruje da je klasični Drugi svjetski rat pravi setting za igru. Sve ćemo saznati na reveal eventu sutra.