in

Besplatno skinite Medal of Honor: Pacific Assault

Igra Medal of Honor: Pacific Assault iz 2004. godine ponovno je dio promocije On The House što znači da je svi korisnici Origina mogu besplatno preuzeti i zauvijek zadržati u svojoj kolekciji igara.

Prije nego što preuzmete svoj primjerak, napominjemo kako je potrebno imati instaliranu Origin aplikaciju i registrirani korisnički račun.

Za preuzimanje igre potrebno je odabrati opciju Add to Game Library nakon čega će igra automatski biti dio vaše Origin kolekcije.

Ako ste zainteresovani za ovom igrom, savjetujemo da odmah povežete igru sa svojim računom jer nije poznat tačan datum prestanka ove promocije.

Medal of Honor: Pacific Assault je sedmi nastavak u serijalu koji je dostupan na tržištu još od 2004. godine gdje je dobila mnogobrojne pozitivne kritike od njenih igrača i recenzenata.

Putem ove On The House promocije, korisnici Origin servisa imali su do sada mogućnost besplatno preuzeti igre kao što su Dead Space, Mass Effect 2, Dragon Age: Origins, Syberia 2, Dungeon Keeper i Zuma’s Revenge.

(Gameperspectives.hr)