in

GTA 6 nije dobio stvarni trailer pa evo zato jednog lažnog na kojemu se radilo 200 dana

Sjećate se one izmišljene informacije kako je GTA 6 trebao biti prikazan 17. 5.? Čak da je igra doista i bila prikazana, mi o tome ništa ne znamo ako se to dogodilo “iza zatvorenih vrata”. Samim time, cijela strka bila je uzaludna.

Međutim, 19. 5. prikazano je nešto što je također skrenulo pozornost na sebe – još jedan lažni trailer za GTA 6. Preciznije rečeno, nije to sasvim lažni video – ovaj se barem ne prezentira kao nešto što nije, nego je jasno naznačeno da se radi o fan made sadržaju. No, zanimljivo je da taj sadržaj oponaša materijale iz GTA 6 koji su prošle jeseni procurili na internet.

Autor videa, 12th Hour, također je pokušao skinuti Rockstarov stil režiranja promotivnih videa pa cijela stvar malo podsjeća na prezentaciju iz trailera za GTA 4 i GTA 5. Izrada videa navodno je trajala čak 200 dana i rezultat je prilično interesantan pa ne čudi što je video dobio više od 1,3 milijuna pregleda.

Još jednom naglašavamo kako ovo nije stvarni GTA 6, ali što se lažnih GTA 6 videa tiče – ovo je vjerojatno najbolji koji smo do sada vidjeli.