in

Hogwarts Legacy još je jednom odgođen, ko zna po koji put

Čarobnjačka avantura Hogwarts Legacy dostupna je već za PC, PlayStation 4 i 5, Xbox One i Series konzole, no mi pišemo da je odgođena još jednom? I jest – u verziji za Nintendo Switch. Umjesto u sedmom mjesecu, Hogwarts Legacy će na Switchu izaći 14. 11. ove godine. Ako nas pamćenje ne vara, sveukupno je ovo već četvrta ili peta odgoda za trenutno najprodavaniju igru ove godine.

Verzija Hogwarts Legacyja za Nintendo Switch obavijena je plaštem nevidljivosti i još ju nijednom nismo vidjeli. Mnogi su igrači skeptični oko toga kako će se ta igra izvoditi na slabašnom hardveru Nintendove konzole i odgode definitivno ne idu u prilog otklanjanju sumnje. Ne bi bilo prvi put da obećana verzija za Nintendo Switch na kraju ne bude tehnički izvediva – nedavno smo tako doznali da je otkazana Switch verzija igre Marvel’s Midnight Suns.

Međutim, zanimljivo je kako izdavačka kuća Warner Bros. pridaje veći značaj Nintendo Switch verziji igre nego verzijama za PS4 i XBO, s obzirom da su nedavno izjavili kako veću prodaju očekuju na Switchu.