in

Uskoro stiže Farming Simulator 23, na mobitele

Znate’l priču o Farming Simulatoru? I ja sam je tek onomad čuo. U početku su igre iz tog serijala izlazile svake godine. I nastavile su izlaziti svake godine.  Ali od 2012. godine nije svaki sljedeći Farming Simulator nasljednik onog prethodnog. Od tada je svaki drugi Farming Simulator namijenjen za prijenosne konzole i mobitele.

Ali iz nekog razloga mobilne verzije Farming Simulatora ne nose posebnu oznaku da su to drugačije verzije od onih za konzole i PC, tako da fanovima ostaje da pogađaju. Što ne bi trebalo biti teško jer smo napisali da mobilna verzija igre dolazi svake druge godine. Osim što to nije uvijek tako. Na primjer, zadnji mobilni FS bio je Farming Simulator 2020. Što bi po pravilu značilo da je sljedeća mobilna igra FS 2022. A nije. Sljedeća mobilna igra je Farming Simulator 23. Lako čovjeka zbuni ta igra brojeva, no – možda im je to i cilj?

U bilo kojem slučaju, razvojni tim danas je izbacio prvi pogled na Farming Simulator 23 – onaj koji dolazi na Android, iOS te Switch platforme 23. ovog mjeseca. Pa ako vas zanima kako izgledaju traktori u mobilnoj verziji, evo i te demonstracije: