in

Objavljen Minecraft Legends, nalazi se i na Game Passu

Minecraft Legends je potpuno nova akcijsko-strateška igra smještena u poznati svijet Minecrafta.

Mojang Studios je objavio kako je Minecraft Legends dostupan za Xbox Series X|S i Xbox One konzole, PC putem Steama, Xbox Game Pass Ultimate i Xbox Game Pass za konzolu i PC, Nintendo Switch, PlayStation 4 i PlayStation 5, kao i putem Gaming Huba na određenim modelima Samsung Smart televizora.

Na svim navedenim uređajima je podržan međuplatformski multiplayer, a uz Mojang, na igri je radila i ekipa Blackbird Interactivea koju su osnovali bivši zaposlenici Relic Entertainmenta, tvoraca Homeworlda i primjerice odličnog serijala Company of Heroes.

Minecraft Legends je potpuno nova akcijsko-strateška igra smještena u poznati svijet Minecrafta, točnije Overworld koji doživljava invaziju Piglina pristiglih iz Nethera.

Osim same borbe, naš lik će ujedno voditi savezničke heroje u bitke obzirom da su bolje pripremljeni za borbu, a isti imaju različite prednosti i mane koje treba pametno iskoristiti. Uz obrane naših sela i napade na protivničke utvrde, u pravom duhu Minecrafta čitavo vrijeme valja voditi računa o opskrbi resursima uz koje je vezano istraživanje okruženja koje se svakim novim igranjem nasumično generira.

Kako smo spomenuli na početku, Minecraft Legends je dostupan putem PC Game Passa, a kako bi promovirao ovu uslugu, Microsoft novim korisnicima daje posebnu vremenski ograničenu ponudu “3 mjeseca za 1 euro”.