in

The Sims 4 ima novog malenog kućnog ljubimca o kojem ćete se brinuti

The Sims 4 je dobio novo proširenje koje uključuje novog malog kućnog ljubimca, smiješne odjevne predmete te namještaj dizajniran posebno za pse i mačke.

Nije pretjerano reći da najpopularnija virtualna simulacija života The Sims ne bi bila toliko voljena bez svojih brojnih ekspanzija koje nas tjeraju da se stalno vraćamo u igru te doživimo nove avanture u simljanskom svijetu. Međutim, možemo reći kako se neke od njih čine nepotpunima, a druge kompletno nepotrebnima.

Naime, My First Pet Stuff je na prvi pogled još jedan u nizu dodataka za The Sims 4 koji donosi različite ukrase za kuću, no ono što ga izdvaja iz stada jesu frustracije fanova izražene na službenim The Sims forumima i Redditu. Konkretno, u jedanaestom mjesecu prošle godine The Sims 4 nam je predstavio kućne ljubimce, no naspram prethodnika koji nam je donio cijeli mali zoološki vrt, četvorka je udomila samo mačke i pse.

Svakako, mnogi su bili razočarani takvim razvojem okolnosti ili ti još jednim korakom unazad u The Sims univerzumu, no kap koja je prelila čašu jest izdavanje novog paketa u kojem se krije novi kućni ljubimac, neki odjevni predmeti te namještaj dizajniran po ukusu ljubimaca. Stvar je u tome da se mnogi fanovi slažu kako se isti ne bi trebao prodavati posebno za 10 dolara već je trebao doći u sklopu Cats & Dogs ekspanzije.

No, vjerovatno najgora od svega jest činjenica da su „novi“ predmeti tek obojani duplikati starih što jedan obožavatelj otpisuje kao „prokletu sramotu“, na što se drugi nadovezao kako nam tim dodatkom „samo priznaju kako je Cats & Dogs ekspanzija bila nepotpuna“, dok je treći izjavio kako ne namjerava igrati njihovu prljavu igru gdje nas pokušavaju navesti da kupujemo istu stvar dva puta te da bi tih 10 dolara radije potrošio na limun te si ga istisnuo u oči.

 

(HCL)