in

Genshin Impact dijeli vam stvarni novac ako znate dobro svirati

Evo nešto za sve vas koji znate baratati s nekim instrumentom – Genshin Impact nudi priliku da osvojite novčanu nagradu ako odsvirate pjesme iz te igre.

Ta je prilika dostupna u sklopu muzičkog eventa u igri pod nazivom World Quest: Music Showdown. Za sudjelovanje se morate snimiti kako svirate neku pjesmu sa službenog soundtracka igre, a možete koristiti bilo koji instrument.

Taj video onda morate objaviti putem TikToka, Twittera ili Facebooka sa sljedećim hashtagovima: #AstraCarnival, #GenshinImpact i #MusicShowdown. Tri najbolja kandidata će onda dobiti priliku otići u Los Angelesu i tamo sudjelovati u posljednjoj fazi natjecanja. Uz to će biti dostupne i novčane nagrade:

  • 1. mjesto – 2000 dolara
    2. mjesto – 1500 dolara
    3. mjesto – 1000 dolara

No, nude se i utješne nagrade. Tri videa koja pokupe najviše pregleda na društvenim mrežama će osvojiti Amazonov poklon bon u vrijednosti stotinu dolara. Također će se dijeliti pretplate za igru pod nazivom Blessings of the Welkin Moon.

Prijaviti se mogu oni koji imaju barem 18 godina te žive na području Europe ili SAD-a. Registracije traju od 13. 3. do 19. 3., a pobjednici bi trebali biti objavljeni 27. 5. putem streama. Za prijavu također trebate ispuniti Google obrazac kojeg možete pronaći na ovoj stranici.