in

U junu ove godine nam stiže The Division 2

UbiSoft je na svom zvaničnom blogu upravo najavio svoj sljedeći veliki naslov koji ćemo imati prilike da premijerno vidimo na E3 juna ove godine, i to je ni manje ni više nego The Division 2.

Na njemu će raditi studio koji je donio i prvi dio, Massive Entertainment u saradnji sa Ubisoft Reflections, Red Storm Entertainment, Ubisoft Annecy, Ubisoft Shanghai i Ubisoft Bucharest.

Massive Entertainment će nastaviti da maksimalno posvećeno podržava prvi The Division, koji je nedavno proslavio drugi rođendan, ali će istovremeno polako početi da fokusira ljudstvo sve više i više ka nastavku.

Iz Massive kažu da su voljni da urade i realizuju njihov do sada najambiciozniji projekat i da su veoma posvećeni tome da The Division 2 bude najbolja open world multiplejer igra svih vremena.

Igra se radi u savremenoj verziji enginea Snowdrop i trenutno je već u izradi, ali ne znamo još tačan datum izlaska, koji ćemo takođe vjerovatno saznati na sajmu E3.

Kao dio zahvalnice svim igračima koji trenutno igraju Division, dodaje se nova vrsta dostignuća u igru pod imenom “Shields”, i sakupljanjem ovoga igrači će dobiti razne nagrade u dvojci, kada bude izašla.