in

Call of Duty: Black Ops 4 službeno najavljen novim trailerom

Activision je konačno potvrdio ono što je većina gamera pretpostavljala. Nova igra iz akcionog žanra je pred nama, Call of Duty: Black Ops 4 je stvaran, a ono što je još važnije, zaigrat ćemo ga i nešto ranije nego obično, što nije bio slučaj sa prethodnim igrama iz ovog serijala.

Njegovo službeno otkrivanje očekujemo 17. maja, koji će se na PS4, Xbox One i PC platformama pojaviti 12. oktobra, gotovo mjesec dana ranije nego što su obično izlazili prethodnici. Da li je raniji izlazak zbog nešto jake ovogodišnje konkurencije igara, to možemo samo nagađati, ali ono što je sigurno jeste da armija zaljubljenika u CoD ceka samo da se domogne igre i započne svoju avanturu u novim izazovima koje su developeri pripremili za svoje vjerne igrače.

Nekih novih informacija jos uvijek nemamo osim onoga sto je pokazano u ovome kratkom traileru. Zasigurno, za više informacija morat ćemo čekati maj, u kojem ćemo sigurno dobiti podobnije informacije, ali do tada neće izostati i onih teoretičara koji će željeti iznijeti svoja nagađanja o kakvoj se to novoj akcionoj avanturi radi. Također igru možemo očekivati i na ovogodišnjem E3 sajmu, na kojem će developeri iz Activisiona, ubjeđeni smo, predstaviti nove sadržaje za sve fanove.

U nastavku pogledajte trailer koji je objelodanio Call of Duty: Black Ops 4.