in

Hogwarts Legacy za sada u planu nema dodatne sadržaje

Hogwarts Legacy nudi dosta sadržaja, ali nije igra koja nudi posebnu motivaciju za povratak igranju jednom kad kompletirate sve zadatke. A ako ste se nadali da će uskoro uslijediti neka proširenja za igru – ništa od toga.

Redatelj igre Alan Tew izjavio je za IGN da trenutno u planu nisu nikakvi DLC-ovi ni ekspanzije za igru. Kako kaže, studio je bio zauzet dovršavanjem igre na vrijeme i nisu stigli razmišljati o podršci u vidu naknadnog sadržaja.

Naravno, to ne mora značiti da DLC-ova i ekspanzija uopće neće biti, jednog dana. Igra je vrlo uspješna u prodaji i izdavačka kuća Warner Bros. zasigurno neće propustiti priliku da od fanova izvuče još novca. No, u zadnje je vrijeme ustaljena praksa da neki uspješni naslovi ne dobivaju značajnija proširenja. Primjerice, za God of War Ragnarok isto tako ništa nije u planu, a uspješni je Elden Ring dobio tek manji DLC fokusiran na PvP komponentu.

Međutim, za Hogwarts Legacy su već u razvoju neki neslužbeni sadržaji. Na primjer, za PC verziju već se razvija co-op multiplayer mod zvan HogWarp.