in

Čini se da je u razvoju horor igra The Evil Within 3

Nedavno je japanski studio Tango Gameworks šokirao igrače, ali ne novom horor igrom nego činjenicom da su umjesto horor igre lansirali ritmičnu akciju zvanu Hi-Fi Rush. Igra je dobila izvrsne kritike igrača i može se slobodno reći da je barem po tome bila uspješnija nego horor serijal The Evil Within, na kojemu je japanski tim prethodno radio.

Međutim, čini se da je Hi-Fi Rush bio tek kraći izlet u drugu tematiku te da se tvorac Resident Evila ne planira tako skoro ostaviti horora. Upravo je u Hi-Fi Rushu nedavno primijećen jedan sitni detalj koji možda služi kao potencijalna naznaka da je u razvoju The Evil Within 3.

Naime, u jednom dijelu Hi-Fi Rusha kratko se može vidjeti naslov vijesti “Najavljen nastavak popularne survival horor franšize igara“. Nije nikakva potvrda, ali hej – igra se odvija u budućnosti pa možda i nije slučajnost da bismo u budućnosti mogli dočekati najavu The Evil Within 3.

Sam serijal nikad nije bio osobito uspješan, ali opće je poznato da je 2023. godina horor naslova pa nas ništa ne bi trebalo uhvatiti na prepad.