in

Sons of the Forest ponudit će vam pomoćnike ako nemate s kim igrati

The Forest je jako dobra igra, ali bih rekli da doživljaj iste uvelike ovisi o tome igrate li ju sami ili s drugim igračima. Premda solo igranje nosi neke svoje čari, igranje u društvu ubrzava izgradnju objekata i općenito olakšava igru jer vas netko može i oživjeti. Očito je da su toga svjesni i developeri same igre jer su za nastavak najavili značajnu promjenu.

U slučaju da nemate s kime igrati Sons of the Forest, igra će vam ponuditi opcionalne AI pomoćnike. U igri ćemo nekoliko različitih likova koji će igraču pripomagati u izgradnji baze, te ga tako osloboditi ponavljajuće rutine skupljanja resursa.

Ti likovi neće biti nasumično generirani nego će svaki imati svoje ime te karakter s posebnostima. Zanimljivo je da će jedan od pomoćnika biti mutantica Virginia, a ostaje za vidjeti kako će ostali mutanti reagirati kad je vide u našem društvu.

Čini se da sistem AI pomoćnika neće biti ograničen samo na solo igranje nego će ti likovi biti prisutni i u kooperativnoj izvedbi – slično kao u V Risingu. Međutim, igrači će imati slobodu biranja hoće li te likove koristiti ili neće.