in

Trailer za Battlefield 2018. nalazi se u izradi

Novi Battlefield naslov za 2018. godinu još nije otkriven, ali danas smo saznali da se upravo radi na traileru pa pretpostavljamo da nećemo morati predugo čekati.

Viši direktor videa i medija u DICE-u Randy Evans na Twitteru je objavio kako je počeo rad na traileru za Battlefield 2018. Misli se naravno na novi Battlefield FPS naslov koji će izaći ove godine, a kojemu službeni naziv još nije otkriven, piše HCL.

Prema ovome možemo zaključiti i da se igra neće službeno zvati Battlefield 2018. No eto, barem jedan naziv možemo maknuti s liste potencijalnih naziva jer Randy zasigurno ne bi otkrio službeni naziv igre prijevremeno.

Podsjetimo se, krajem prošle godine jedan youtuber poznat po otkrivanju informacija o Battlefieldu 1 prije nego je igra službeno razotkrivena objavio je video govoreći kako će novi Battlefield naslov za 2018. godinu biti nastavak Bad Company serijala, odnsono Battlefield: Bad Company 3. Video u kojem otkriva sve te informacije još uvijek je dostupan za pogledati na YouTubeu.

Što se službenih informacija o novom Battlefieldu tiče, EA je najavio kako će igra biti igriva tokom njihovog trodnevnog EA Play showa koji će se održati u Hollywoodu u junu. Također je poznato kako je novi Biowareov IP Anthem odgođen za prvi kvartal sljedeće godine kako bi Battlefield 2018 sam uživao u svjetlima reflektora na pozornici gaming tržišta krajem ove godine.