in ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

(VIDEO) Remake Witchera bit će otvorenog svijeta, potvrdio je CD Projekt

CD Projekt je potvrdio da će njegov nadolazeći remake The Witcher biti igra otvorenog svijeta

U prezentaciji ove sedmice, kompanija je opisala nedavno najavljeni projekt kao RPG otvorenog svijeta za jednog igrača vođen pričom – moderne reimaginacije The Witchera iz 2007.”

Iako možda nije iznenađujuće da će igra slijediti strukturu otvorenog svijeta najnovijeg izdanja serije, The Witcher 3: Wild Hunt, ovo je bila prva službena potvrda.

CD Projekt je prošlog mjeseca objavio da je “punopravni remake” The Witchera ušao u produkciju.

Kako podsjeća VGC, rečeno je da će remake biti “obnovljen iz temelja” u Unreal Engineu 5 i trenutno je u ranoj fazi razvoja u poljskom studiju Fool’s Theory, gdje je uključeno veteransko osoblje serije Witcher. CD Projekt Red osigurava puni kreativni nadzor.

Šef CD Projekt Reda Adam Badowski također je rekao: “The Witcher je mjesto gdje je sve počelo za nas, za CD Projekt Red. Bila je to prva igra koju smo ikada napravili i tada je to bio veliki trenutak za nas. Povratak na ovo mjesto i prerada igre za sljedeću generaciju igrača kako bi je iskusili čini se jednako velikim, ako ne i većim.”

U oktobru je CD Projekt Red zacrtao svoj razvojni plan za doglednu budućnost, uključujući nastavak Cyberpunk 2077, novu trilogiju Witcher igara, Witcher spin-offove i prvu originalnu IP adresu studija.

Nakon nekoliko odgoda i promjene programera, ažuriranje nove generacije za The Witcher 3: Wild Hunt bit će objavljeno 14. decembra kao samostalna kupnja za PC, Xbox Series X/S i PS5 te kao besplatno ažuriranje za igrače koji već posjeduju igra na PC-u i konzolama zadnje generacije.

Snažna prodaja Cyberpunk 2077 dovela je do rekordnih financijskih rezultata u trećem kvartalu za CD Projekt, objavila je kompanija u ponedjeljak.