in ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

(VIDEO) God of War studio priprema nešto novo: Fanovi nestrpljivi!

Studio radi na ”više različitih stvari”

Sony-jev Santa Monica Studio je možda nedavno izbacio God of War: Ragnarok, ali čini se da ne planiraju da uspore jer razvijaju još nekoliko novih projekata.

U razgovoru sa Los Angeles Times-om, kreativni direktor Santa Monica-e, Cory Barlog, izjavio je da se studio trenutno bavi ”različitim stvarima”, a jedna od tih ”stvari” vjerovatno uključuje projekat na koji se preselio nakon God of War-a.

Fanovi radoznali

Nije jasno o kojim projektima se tačno radi, jer je Barlog odbio da kaže bilo kakve informacije. Santa Monica također ima i eksterni razvojni tim koji izdaje third party igre (poput Hohokum i Twisted Metal-a), pa su ove igre vjerovatno dio pomenutih projekata.

Santa Monica ima preko 200 zaposlenih, navodi IGN, a iako je većina vjerovatno radila na Ragnarok-u, dugoočekivani nastavak je završen mjesec dana prije zvaničnog izlaska 9. novembra. To vjerovatno znači da su se mnogi uveliko priključili drugim projektima.

Možda je jedna od igara sljedeći God of War, jer je Santa Monica jasno izjavila da se nordijska saga završava sa Ragnarok-om?