in ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

Od pretvaranja vode u vino do borbi sa Sotonom: Uskoro izlazi igra “Ja sam Isus Krist”

Neobičan potez

Uskoro bi na platformi za videoigre, Steamu, trebala izaći igra Ja sam Isus Krist, u kojoj upravljate likom Isusa Krista. Igra je najavljena još 2019. godine, a u decembru bi trebao izaći tek prolog, dok bi cijela igra trebala biti finalizirana negdje sredinom sljedeće godine.

Kako piše Index, s Isusom ćete moći proživjeti gotovo cijeli njegov život, što znači da ćete izvoditi “čuda” poput liječenja bolesnih, hranjenja gladnih, pretvaranja vode u vino i igra će se protezati sve od Isusova krštenja pa do uskrsnuća, a očekuje se da će u jednom trenutku igre biti i okršaja sa Sotonom.

Više od 60 likova

Iz foršpana za prolog može se vidjeti kako igra dosta podsjeća na jednu od najpoznatijih RPG igara svih vremena, Skyrim. Rađena je na vrlo jakom Unreal Engineu 5. U igri će biti više od 60 likova iz Biblije, uključujući i svih 12 apostola i navodno ćete moći organizirati čak i posljednju večeru.

U prologu, koji bi trebao izaći 1. decembra, moći će se istražiti Nazaret i vidjeti tadašnji način života, a navodno će se moći izvesti i čudo pretvaranja vode u vino. Prolog bi, kako tvrde developeri, trebao poslužiti kao beta-verzija igre koja će dati povratnu informaciju prije objavljivanja kompletne igre.

A kako se može vidjeti iz komentara na YouTubeu, igra bi mogla dobiti prolaznu ocjenu i gejmeri je željno iščekuju.

“Online mode ove igre će biti divlji”, “Nemam pojma kakva će zapravo biti, ali imam vjere u ovu igru”, “Isus je kao jedi”, “Ovo je kao Skyrim s Isusom, izvrsno”, “Jedva čekam ovo igrati i posjetiti Mariju Magdalenu”, “Pitam se hoće li biti i battle royal mode”, “Nije valjda samo za PC, a što je s PS i X-Box verzijama”, samo su to neki od komentara ispod foršpana na YouTubeu.