in ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

Ponovo se na internetu pojavila nezvanična horor igra Overdose

Glasine ne prestaju

Ponovo se na internetu pojavila nezvanična horor igra Overdose na kojoj radi Hideo Kojima. Prije nekoliko mjeseci prvi put su objavljene informacije o novoj igri, a slike i snimci su kružili Discord serverima i po društvenim mrežama.

Glasine o igri Overdose su se pojavile ovog juna kada je Tom Henderson iz Inside Gaming-a pronašao i podijelio nekoliko screenshotova. Poznato je da Kojima Productions radi na nastavku Death Stranding-a i projektu sa Xbox Game Studios-om koji bi trebao da bude ”igra koju je oduvijek htio da napravi.” Slike i drugi objavljeni sadržaji se mogu staviti na bilo koju od ovih strana, tako da i dalje nemamo ubjedljiv dokaz da znamo za koju igru su tačno vezane ove informacije.

Ono što znamo je da su se Elle Fanning i Shioli Kutsuna pridružile Kojima projektu, a za njegov projekat i studio nisu zainteresovani samo glumci, već i druge kompanije. Kojima je u nedavnom podcastu komentarisao da je do sada dobio ludačke ponude da proda studio, ali da to sigurno neće uraditi. Za njega novac više nije bitan već ”sam otvorio studio da radim ono što želim da radim.”

Kojima je nedavno dao izjavu o povezanosti sa kontroverznim Blue Box Game Studios-om koji je trebao da izbaci igru Abandoned, prenosi IGN.