in ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

Marvel i EA potpisali dogovor o razvoju tri nove igre

Prva igra bi trebala da bude Iron Man

Marvel je potpisao novi ugovor sa izdavačem Electronic Arts-om koji će razvijati najmanje tri akcione avanture zasnovane na Marvel stripovima i junacima.

Kako prenosi Bloomberg, ovaj ugovor će početi sa već najavljenom igrom Iron Man, na kojoj radi studio EA Motive, a sve igre će doći na konzole i PC. Iako nemamo informacije šta dolazi poslije Iron Man-a, svaka igra bi trebala da ima originalnu priču smještenu u Marvel univerzum.

Laura Miele, COO kompanije, je izjavila da ”Imamo namjernu, promišljenu strategiju da imamo izbalansiran portofolio. Postoje Marvel fanovi koji ne igraju druge EA igre.”

Trenutno nije jasno da li će se druga i treća igra fokusirati na ostale Marvel karaktere poput The Hulk-a ili Thor-a, ili će to biti nastavci Iron Man igre, kao što je Insomniac uradio sa Spider-Man-om.

Ništa se ne zna i kada će igre izaći, i da li će se više koncentrisati na singl ili multiplejer. Mada znamo da je Iron Man EA Motive studija singplejer akciona avantura, prenosi IGN.

EA Motive stoji iza predstojećeg rimejka Dead Space-a, a prije toga su radili na igrama Star Wars: Squadrons i Star Wars: Battlefront 2.