in ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

Modern Warfare 2 je onemogućio podešavanje dodataka za oružje zbog rušenja

Call of Duty

Nova opcija je podešavanja privitaka igre Call of Duty: Modern Warfare 2 isključena je zbog izvješća da uzrokuje padove igre.

U objavi koju je objavio službeni Twitter račun Infinity Warda, studio je rekao da je privremeno deaktivirao opciju dok istražuje probleme.

“Onemogućujemo podešavanje privitaka do daljnje obavijesti kako bismo istražili padove za korisnike s pet podešenih privitaka”, stoji u saopćenju.

“Ako trenutno imate opremljen podešeni priključak, morat ćete ga skinuti i ponovno opremiti da biste koristili svoj teret.”

Podešavanje privitaka je nova opcija koja je dodana u Modern Warfare 2.

To je dio Gunsmith sustava, koji je bio u prethodnim igrama Call of Duty i omogućuje igračima da dodaju dodatke svojim oružjem, uključujući nišane, spremnike, cijevi, ručke i kundak.

Nakon što oružje podigne na maksimalnu razinu, igrači Modern Warfare 2 sada će otključati opciju podešavanja priloga. To omogućuje igračima podešavanje klizača koji utječu na dvije specifične statistike za oružje. Povećanjem brzine igrači mogu prikazati svoje nišane, na primjer, mogu smanjiti vrijeme potrebno za pucanje nakon sprinta.

Igrači mogu opremiti do pet dodataka na svom oružju u bilo kojem trenutku, ali čini se da ako je svih pet dodataka podešeno, to uzrokuje padove. Ovo je problem koji Infinity Ward pokušava istražiti i zašto je odlučeno deaktivirati opciju podešavanja dok ne otkrije uzrok greške.

Tokom vikenda, Infinity Ward je uklonio još jednu opciju zbog greške koja je omogućila trajno praćenje igrača. U međuvremenu, Xbox i PC igrači otkrili su da im njihove verzije igre ne dopuštaju onemogućavanje crossplaya, dok PlayStation verzije to čine.

Xbox igrači moraju ići u svoje postavke Xbox sustava kako bi onemogućili crossplay na razini konzole, dok vlasnici PC-a nemaju načina da to uklone.