in ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

Kada izlazi kampanja Call of Duty: Modern Warfare 2?

Gaming

Obično bi to bio isti dan kada i sama “utakmica”, ali ovoga puta to nije slučaj. Umjesto toga, kampanja Modern Warfare 2 ranije je dostupna svima koji su digitalno prednaručili igru.

To znači da možete rano igrati kroz kampanju i naviknuti se na osjećaj igre.

Kada mod za više igrača stigne na službeni datum izlaska igre 28. oktobra, možete zaglaviti ravno u njemu, sigurni znajući da je kampanja već očišćena.

Activision je objavio još neke informacije o ranom pristupu kampanje Modern Warfare 2.

Prethodno učitavanje cijele igre:

Xbox – 19. oktobra
PlayStation – 20. oktobra
PC (Steam i Battle.net) – 26. oktobra

Activision je također osigurao kartu koja pokazuje gdje se igra otključava u svakoj regiji širom svijeta.

Ako ste unaprijed naručili fizičku kopiju Modern Warfare 2, kampanja će vam biti dostupna 28. oktobra, na isti dan kada je igra službeno objavljena.

Međutim, ako ste prednaručili igru ​​digitalno na Xbox i PlayStation digitalnim trgovinama ili na Battle.net ili Steam na PC-u, dobit ćete pristup kampanji više od sedam dana ranije.

Konkretno, kampanja će biti dostupna od 20. oktobra ove godine.

Prema Activision Blizzardu, kampanja će sadržavati misije u Europi, Aziji i Americi, te će uključivati ​​”opsade na pučini s podvodnom borbom, sveobuhvatne eksplozivne napade s 30.000 stopa iznad neprijateljskih uporišta i visoke uloge.”

Kao i rani pristup kampanji, predbilježba za Modern Warfare 2 također omogućuje igračima da sudjeluju u Early Access Beta, koja je sada završena.

Ako predbilježite skuplje Vault izdanje Modern Warfare II, također ćete dobiti četiri posebna operatera za više igrača (Ghost, Farah, Price i Soap) koji nose posebnu maskiranu odjeću, kao i FJX Cinder Weapon Vault i Season 1 bojna propusnica s 50 preskakanja razina.