in ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

(VIDEO) UNDECEMBER mogao bi postati vaša sljedeća RPG ovisnost!

Gaming

UNDECEMBER je smješten u svijet mašte Traum, mračno, zamišljeno prostranstvo, ispunjeno nevjerovatnim zemljama za istraživanje i hiljadama neprijatelja koje treba poraziti.

Razvio ga je Need Games, a objavio Line Games

UNDECEMBER je bio veliki hit u Južnoj Koreji, a sada akcijski RPG kreće na zapad.

Igra je hack-and-slash ARPG, u stilu serije Diablo, ali s većim fokusom na jedinstvenu i raznoliku borbu i ogroman broj neprijatelja koje treba uništiti. Prilikom pokretanja, igra ima veliku količinu sadržaja koju igrači mogu istražiti. Postoji 10 činova za istraživanje i pored toga, prisutni su i različiti načini izazova.ova.

UNDECEMBER je također multi-platformski, nudi potpuno PC iskustvo u pokretu kao mobilni naslov na iOS-u i Androidu. Dok neki akcijski RPG-ovi nude smanjeno ili potpuno drugačije iskustvo kada se prebace na mobilnu platformu, UNDECEMBER ostaje vjeran PC igrici.

Likovi igrača su hrabri, izražajni i zastrašujući, s jedinstvenim setovima oklopa i velikim rasponom oružja, od kojih je svako složeno u svojim detaljima. Rijetka je to igra koja će vas natjerati da se zapitate igrate li je zaista na mobitelu zbog samog spektakla svijeta i broja neprijatelja na ekranu, prenosi VGC.

Ako ste zainteresirani za provjeru, onda je ovo vrijeme lansiranja savršeno jer će Line Games održati jednosedmični događaj prijave na kojem će milioni igrača širom svijeta biti nagrađeni predmetima u igri za sudjelovanje. Igrači koji su se predregistrirali također će dobiti posebne artikle, koji se mogu iskoristiti u poštanskom sandučiću u igri.