in

Bivši developeri Stalkera najavili battle royale u Černobilu

Još će jedan developer s novom igrom pokušati ugrabiti svoju krišku u battle royale torti. Fear the Wolves dolazi nam od bivših tvoraca Stalkera.

Nikad prežaljeni S.T.A.L.K.E.R. serijal danas živi kroz F2P igru Survarium koja je još uvijek u razvoju. No, čini se da Survarium nikada neće doživjeti slavu svog duhovnog prethodnika pa će developer Vostok Games pokušati privući publiku Černobilu sasvim novom igrom. Naravno, igra će biti battle royale žanra.

Battle Royale u Černobilu zvat će se Fear the Wolves. Princip će biti sličan onome kakvoga već poznamo – 100 igrača bori se međusobno (solo ili u grupama) na velikoj mapi. Međutim, kako će mapa ovdje biti postavljena u Stalkerovu verziju Černobila, usred mečeva igrači će morati paziti na različite anomalije razbacane po mapi, kao i na mutante koji vrebaju u sjenama.

Fear the Wolves najavljen je za PC i konzole, a ove godine trebao bi izaći u Early Access izdanju na PC-u. Razvoj ove igre ne bi trebao utjecati na razvoj Survariuma, ili se developer tome barem nada.