in ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

Winnie The Pooh: Blood and Honey – Prvi trailer otkriva užase!

Winnie the Pooh: Blood and Honey – horor film koji se snima zbog propadanja autorskih prava na originalne knjige – dobio je svoj prvi trejler

Trejler prikazuje odraslog Christophera Robina kako se vraća u šumu od 100 hektara koju je napustio – i upoznaje krvožednog Pua i Praslina koje je stvorio ostavljajući ih iza sebe. Kasnije, grupa od pet žena je napadnuta u kući za odmor od strane dva bića, koja izgleda čine glavni dio filma.

Trejler daje nagovještaj užasa koji dolaze za ljude u šumi, a završava se veoma doslovnom interpretacijom „Krvi i meda“, pošto se dvije tečnosti zajedno sipaju u bačvu iz nepoznatih razloga.

Dovoljno je reći da to ne izgleda kao sjajno putovanje za bilo koga uključenog.

Film je postao viralan kada je najavljen ranije ove godine, a dolazi od reditelja Rhysa Frake-Waterfielda i Jagged Edge Productions (koji imaju malo forme, jer su snimili horor filmove The Curse of Humpty Dumpty i The Legend of Jack and Jill).

Od tada smo saznali nešto više o filmu, od činjenice da su Eeyore-a pojeli njegovi bivši prijatelji, do prvog postera koji jasno govori: „Ovo nije priča za laku noć“.

Film još uvijek nema zvanični datum izlaska.

Dok Disney još uvijek posjeduje prava na crtane verzije Vinija Pua, originalne knjige A.A. Milne-a ove godine su ušle u javno vlasništvo, što znači da filmski stvaraoci mogu da koriste njegovo ime i priču, sve dok film ne uključuje elemente koje je Disney izmislio kasnije.

Vini Pu i Praslin više nisu tako slatki…