in ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

Stigao je prvi trailer Netflixove serije o Wednesday Addams

“Jedina osoba koja može da muči mog brata sam ja”

Wednesday Addams i njena nepokolebljiva ličnost i sklonost mučenju su u potpunosti prikazane u prvom traileru za predstojeću Netflix seriju, u kojoj je Sreda glavni lik.

U novom traileru, vidimo kakvi sve problemi ponovo muče Wednesday koja i dalje ide od škole do škole, a sve u nadi njenih roditelja da će uspjeti da se uklopi negdje.

Trailer prikazuje neke od njenih ludorija koje su dovele do njenog izbacivanja iz normalne, svakodnevne škole i konačnog upisa na Nevermore akademiju. Te ludorije uključuju punjenje bazena piranama kako bi napale nasilnike koji su maltretirali simpatičnog svog Pugsley-a dok im ona govori: „Jedina osoba koja može da muči mog brata sam ja.”

Akademija Nevermore, sa školom u gotičkom stilu i učenicima obučenim u prugaste, ljubičaste i crne uniforme, izgleda mnogo bolje odgovara Wednesday koja ne odustaje od crne garderobe i svog fazona. To je oštar kontrast u odnosu na početak trailera koji je prikazuje u jarkom, obojenom i veselom školskom okruženju.

Ponovno pokretanje ove priče dolazi iz uma Tima Burtona koji nam je donio klasike kao što su Beetlejuice i Edward Scisscorhands. Serija će obilježiti i njegov rediteljski TV debi. Trailer sadrži dosta njegovog prepoznatljivog stila jer se fokusira na jezive stvari u kojima Wednesday
uživa.

Tokom jučerašnjeg dana imali smo prilike da vidimo sliku kompletne porodice Adams.

Ostatak glumačke ekipe uključuje sljedeće glumce: Luis Guzmán kao Gomez Addams i Catherine Zeta-Jones kao Morticia.

Christina Ricci, koja je glumila Wednesday u filmovima iz 90-ih, također će se pojaviti u nepoznatoj ulozi.

Sudeći po traileru, biće ovo jedna zanimljiva priča.