in

Horor igra Remothered: Tormented Fathers izašla iz Early Accessa

Kompanija Stormind Games objavila je informaciju kako njena horor igra pod imenom Remothered: Tormented Fathers više nije dio Early Accessa te da igrači sada mogu odigrati i posljednji dio igre. Njena cijena sada iznosi 14,99€.

  • Odlučili ste nas podržati tokom Early Accessa i to nam puno znači u Darril Artsu i Storming Gamesu! Zbog vas smo uspjeli postići ovaj veliki uspjeh s današnjim lansiranjem. 

Remothered: Tormented: Fathers je psihološki horor u kojem igrač ima priliku birati najbolji mogući način preživljavanja, bilo da je to u pitanju skrivanje, borba ili bježanje. Igrači će u igri preuzeti ulogu tridesetpetogodišnjakinje pod imenom Rosemary Reed prilikom njenog odlaska do Dr. Feltona koji je pod utjecajem tajanstvene bolesti.

Na igri je također radio i Chris Darril – dizajner iza kojeg stoje igre kao što su Forgotten Memories: Alternate Realities, DreadOut i NightCry. Za muziku u igri je zadužen Nobuko Toda –  radio je na igrama Final Fantasy, Halo i Metal Gear Solid.

Iako za sada još uvijek nije poznat tačan datum lansiranja, igra će također biti dostupna na PlayStation 4 i Xbox One platformama.