in ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

Senzacija na internetu: Squirrel With a Gun dolazi na Steam

Interesantna igra je privukla pažnju gejming zajednice

Squirrel With a Gun je predstojeća Steam igra u Unreal Engine 5 koja je ovih dana postala senzacija na internetu jer u njoj igrate…pa, vjevericu sa pištoljem.

Squirrel with a Gun razvija Dan DeEntremont, a rani snimci iz igre prikazuju vjevericu koja trčkara po gradu sa pištoljem prirodne proporcije, i ”teroriše” civile i specijalne agente sa različitim oružjima.

U igri ćete moći da blokirate napade i razoružate neprijatelje, ali i da koristite trzaje oružja da se vinete u vazduh i pređete veće distance koje ne biste mogli samo sa svojim vještinama. Ako se osjećate nestašno, možete i da kradete stvari od stanovnika u komšiluku poput telefona, torti i još mnogo toga.

Prvi trejler za Squirrel With a Gun prikazuje da ćemo moći da obučemo našeg krznenog prijatelja u različite kostime, a zagonetke u tajnoj laboratoriji vas nagrađuju sa orašastim plodovima, prenosi IGN.

Sve više viđamo igara sa životinjama koje prave haos, a vjeverica možda jako brzo postane konkurent u žanru igrama kao što su Untitled Goose Game, Goat Simulator i druge. Igra je dobila i Steam stranicu, a što se datuma izlaska tiče, DeEntremont za sada kaže samo “good question!”