in ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

(VIDEO) Novi Gotham Knights gameplay trailer prikazuje Batgirl

Trailer je otkriven na San Diego Comic Con-u

Nedavno na San Diego Comic Con-u, WB je otkrio više detalja o Gotham Knights, uključujući i novi trailer u kojem po prvi put vidimo Batgirl.

Trailer naglašava na koji način se bori Batgirl, uključujući njene wrist blaster-e i bacanje više batarang-ova. Također smo dobili i uvid u njen karakter, i fokus na njenu želju da zaštiti Gotham City. Pred kraj trailera smo saznali i da svako ko unaprijed naruči Gotham Knights dobija 233 Custom Batcycle skin.

Na SDCC panelu su se pojavili kreativni direktor Patrick Redding, narativni režiser Anne Lemay, režiser sinematika Wilson Mui, America Young (Batgirl), i Christopher Sean (Nightwing). Pisac stripova Scott Snyder je također bio gost iznenađenja. Veći dio diskusije na panelu je bio posvećen različitim načinima na koje ćete uticati na dijalog i ton Gotham Knights-a u zavisnosti od toga koji od četiri lika trenutno kontrolišete, pri čemu je Lemay napomenuo da je WB Montreal kreirao prilagođene dijaloge kroz čitavu igru, nivoe i sinematikse, tako da se svaki karakter bori protiv kriminala na drugačiji način.

Gotham Knights je ranije pokazao gameplay za Robin-a i Nightwing-a, kao i nekoliko drugih trailera.

Ova verzija Gotham City-a će navodno biti veća od grada iz Arkham Knight-a. Izlazak Gotham Knights-a je planiran za 25. oktobar i dolazi na PS5, PC, i Xbox Series X i S, a verzije za PS4 i Xbox

One su zvanično otkazane ranije ove godine.