in ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

Poznat datum izlaska: Digitalna verzija društvene igre Gloomhaven će ove godine dobiti novi DLC!

Asmodee Digital je potvrdio kako će 22. septembra ove godine lansirati novi DLC za digitalnu adaptaciju društvene igre Gloomhaven pod imenom Solo Scenarios: Mercenary Challenges.

Ovaj dodatak doći će sa 17 novih solo scenarija koji mogu pružiti oko 20 dodatnih sati igranja, ali i hrpom novih itema za specifične plaćenike i neprijateljima koji će vam priječiti put do nagrade na kraju tamnice. Naime, kako su ti novi scenariji dizajnirani za samo jednog plaćenika, razina težine povišena je na dodatnu razinu. Ti scenariji bit će otključani za sve plaćenike unutar igre koji imaju lvl 5 u kampanji.

Gloomhaven je taktički RPG s dungeon crawler elementima u kojoj vodite svoj tim, bilo samostalno ili zajedno s drugima u online co-op modu za četiri igrača, u potrazi za poslom, bogatstvom i rješavanju misterija koji se nalazi u gradu Gloomhavenu.

S fokusom na deck-building mehanike, Gloomhaven nudi iznimno zabavne turn-based borbe gdje taktika i dobro poznavanje svojeg trenutnog lika prevladava, prenosi Gameperspectives.