in ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

Crash Bandicoot 4, Man of Medan i još ponešto: Ovo su PlayStation Plus igre za juli 2022.

Sony

Sony je otkrio da su PlayStation Plus igre za jul 2022 Crash Bandicoot 4: It’s About Time (PS5 i PS4), The Dark Pictures: Man of Medan (PS4) i Arcadegeddon (PS5 i PS4).

Kao i obično vijest je izašla na PlayStation Blog-u, a sve tri igre će biti dostupne svim PlayStation Plus pretplatnicima bez dodatnih troškova od 5. jula.

Crash Bandicoot 4: It’s About Time je dugo očekivani nastavak legendarne i haotične platformske trilogije koja je izašla na originalnom PlayStation-u. Igra je veoma vesela i šarena, a iako grafika podsjeća na crtani film, igra i dalje nije lagana.

The Dark Pictures: Man of Medan je prva igra iz Supermassive Games antologije. Iako nije tako opsežna kao druge jezive igre studija kao što je Until Dawn i The Quarry, Man of Medan ima sličnu postavku jer igrač kontroliše različite likove dok pokušavaju da prežive noć.

Posljednja igra, Arcadegeddon, je kooperativni, PvE i PvP multiplayer pucačina smještena u otkačeni svijet u kojem se igrač bori da spasi posljednju lokalnu arkadu. Sa različitim biomima, mini igrama, kovčezima i mnoštvom drugih stvari. Iza svakog ćoška se uvek nalazi nešto novo u ovoj pucačini koja stalno evoluira.

Ove igre su dostupne do 1. avgusta, dok igre iz prošlog mjeseca, God of War, Naruto to Boruto: Shinobi Striker, i Nickelodeon All-Star Brawl, možete preuzeti do 4. jula.

Sony je i zvanično lansirao nove modele PlayStation Plus-a širom svijeta, kao što se može vidjeti iz ove kolekcije besplatnih igara, a najjeftiniji nivo ima praktično istu cenu kao i prethodni PlayStation Plus.