in ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

(VIDEO) Starfield dobio prvi prikaz gameplaya!

Tokom vikenda, u okviru “Xbox and Bethesda Showcase” događaja, gameri su konačno dobili priliku da vide gameplay za Starfield

Starfield je naredni AAA RPG naslov Bethesda Game studija. Igra je najavljena još 2018. godine, a sada imamo priliku da vidimo i prvi trailer u trajanju od 15 minuta.

Igra će biti objavljena 2023. godine, a pojavit će se za Xbox Series X/S, Xbox Cloud i PC (verzija za PC stiže preko Xbox Game Pass/PC Game Pass, Microsoft Store i Steam platformi).

Starfield će imati 100 zvjezdanih sistema i više od 1000 planeta. Sve planete će moći u potpunosti da se istražuju, a igrači mogu da se svojim brodom spuste bilo gdje na površini.

Prateći gameplay prikazuje sletanje na novu planetu, praćenje stranih oblika života, kopanje resursa i druge elemente. Tu je i prikaz borbe i letenja. Bethesda je potvrdila da će Starfield igrači moći da dizajniraju, izgrade, opreme i lete sopstvenom letjelicom, a igra će uključivati i kreiranje oružja.

Sa više od 1000 planeta, dostupnih za istraživanje, Starfield je trenutno Bethesdina najveća RPG igra. Trenutno, ne postoje zvanični PC sistemski zahtjevi za pokretanje igre, prenosi Overclock3d.7