in

Lov na ljude kreće krajem mjeseca u Hunt: Showdown

Crytek je obznanio da ćemo njegov nasilan horor Hunt: Showdown moći isprobati već početkom sljedeće godine kroz zatvorenu alpha fazu.

Napomenimo, Crytek je najavio da će zatvoreno alpha testiranje za Hunt: Showdown započeti 31. 01. Igrači koji će uživati privilegij zatvorene alphe bit će nasumično odabrani s popisa za prijavu, a odabranici će pozivnicu primiti putem maila.

Tvorac originalnog Far Cryja i Crysis franšize najavio je da ćemo početkom 2018. moći isprobati njegovu nadolazeću pucačinu iz prvoga lica. Konkretno, zatvorena alpha faza za Hunt: Showdown, kao što su i obećali dolasi nam uskoro.

Crytekov potencijalan megahit Hunt: Showdown opisan je kao kompetitivan PvP iz prvog lica sa snažnim fokusom na PvE elemente. Smješten je u najmračnije zabiti svijeta gdje 10 različitih igrača tvori pet timova po dva člana kako bi pronašli i na kraju okončali život monstruoznim metama. Međutim, jednom kada uništite jednog od spomenutih čudovišta za vama će biti raspisana potjera što znači da ćete postati meta svim ostalim lovcima na mapi. Tek tada počinje prava zabava jer će vas progoniti stvarni ljudi, a sve je na kocki jer jednom kad umrete – gotovo je.

U svakom slučaju, ako ste zainteresirani i voljeli biste biti dio ekipe koja će sudjelovati u testiranju sve što trebate učiniti jest prijaviti se na igrinoj službenoj stranici.