in ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

(VIDEO) Apex Legends Mobile je konačno stigao!

Mobilne telefone u ruke, jer je mobilna verzija battle royale hita, Apex Legends, konačno stigla!

Svi fanovi Apex Legends-a sada imaju priliku da zaigraju igru i u prenosivom formatu. Kao i original, mobilna verzija igre je potpuno besplatna, ali dolazi sa novim ekskluzivnim mapama i legendama.

Respawn i EA su već predstavili prvu ekskluzivnu mobile legendu, Fade. Naravno, tu su i dobro poznati karakteri iz originala, navodi IGN.

Fade dolazi i sa prvom sezonom, Prime Time i propratnom battle pass pretplatom. Svi igrači koji su se registrovali prije zvaničnog izlaska igre će dobiti i specijalne skinove za oružja i bannere.

Pored standardnog battle royale moda, igrači mogu da se oprobaju i u 3-vs-3 Arena modu, kao i režimu igre koji je ekskluzivan za mobilnu verziju – Team Deathmatch. Kako je igra pravljena isključivo za mobilne uređaje, nažalost neće podržavati cross-play sa drugim platformama.

Što se tiče sistemskih zahtjeva, igračima sa Apple uređajima se preporučuje iPhone 6S ili noviji, sa iOS 11.0 sistemom, A9 CPU, 4GB slobodnog mjesta i barem 2GB RAM-a. Igračima sa Android uređajima se preporučuje Android 6.0 ili noviji, Open GL 3.1, 4GB slobodnog mjesta i barem 2GB RAM-a.

Apex Legends Mobile možete preuzeti na Google Play i App Store prodavnicama.