in ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

Ubisoft Plus stiže na novu PlayStation Plus uslugu

I korisnici Xbox-a će moći da se pretplate

Ubisoft je najavio da će njihova usluga nalik Game Pass-u, Ubisoft+, doći na PlayStation. Štaviše, jedna verzija pretplate bit će dio novih PlayStation Plus Extra i Premium nivoa.

Ubisoft+ će prvo biti dostupan na PlayStation-u u obliku Ubisoft+ Classics, koji dolazi u paketu sa PlayStation Plus Extra i Premium nivoima pretplate. Ova verzija će sadržati ”odabranu selekciju popularnih igara” (27 prilikom lansiranja), a neke od njih su Assassin’s Creed: Valhalla, The Division, i For Honor.

Ubisoft+ Classics bit će dostupan kada nova verzija PlayStation Plus-a izađe (13. juna u Americi i 23. juna u Evropi). Drugi igre koje čine ovu listu od 27 naslova su i Child of Light, Far Cry 3: Blood Dragon, Far Cry 4, Steep, South Park: The Fractured But Whole, The Crew 2, Trials Rising, Watch Dogs i Werewolves Within.

Ubisoft obećava da će Classics kolekcija do kraja ove godine dostići 50 igara i da se ”planira još igara u budućnosti”.

Kompanija je objavila i da će puna Ubisoft+ verzija (koja sadrži više od 100 igara, izdanja prvog dana i premijum izdanja nekih igara) doći na PlayStation i Xbox konzole. Nije objavljen datum kada će usluga biti dostupna na bilo kojoj od ovih konzola, a Ubisoft+ je trenutno na raspolaganju PC, Stadia i Amazon Luna korisnicima, prenosi IGN.