in ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

Objavljeni novi detalji predstojeće The Legend of Zelda: Breath of the Wild 2 igre: Mogući spojleri u nastavku!

Upozorenje

Italijanski glasovni glumac, koji će pozajmiti glas Daruku-u, je možda otkrio važne detalje priče iz predstojeće The Legend of Zelda: Breath of the Wild 2 igre.

Upozorenje! Vijest sadrži moguće spojlere za Breath of the Wild 2 u nastavku.

Jedan korisnik na ResetEra web stranici uočio je intervju na Youtube kanalu fokusiranom na Zelda sadržaje, Lega Hyrule, sa Pietro Ubaldi-jem, koji će dati glas Daruku-u, ali i Goron karaktera.

Daruk je otišao na onaj svijet na kraju Breath of the Wild, tako da je njegovo pojavljivanje pomalo čudno samo po sebi, ali i pomenuti predak je također potpuna misterija.

Vrijeme zauzima centralno mjesto u Breath of the Wild priči – Link se budi 100 godina nakon što je Ganondorf uništio sve tokom the Great Calamity, prenosi IGN.

Ovaj predak možda ukazuje na to da će Link ponovo morati da se pozabavi prošlošću, a neki fanovi teoretišu da su došli iz ”drevnih vremena” (ancient times) koja su pomenuta u igri, i odigrala su se prije nekih 10000 godina. Daruk-ov predak bi, na primjer, tako mogao da bude originalni pilot Divine Beast-a.

Kako se Zelda igre vole igrati sa pojmom vremena, a i Link je poznat kao the Hero of Time – nije iznenađenje što će Breath of the Wild 2 nastaviti da istražuje ovu temu. Nintendo je prilično tih od kada je nastavak predstavljen na E3 prošle godine, a još nisu ni objavili podnaslov, jer vjeruju da će previše otkriti.

I dok je originalno bila najavljena za 2022, Breath of the Wild 2 je od marta zvanično pomjeren za 2023, što znači da će obožavatelji morati da se ozbiljno strpe prije nego što saznaju šta tačno znače ovi podaci o precima.

Teorije su već krenule da lete po internetu, ali ipak imamo sigurne informacije o nekim sadržajima iz Breath of the Wild 2.