in ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

(VIDEO) The Stanley Parable: Ultra Deluxe dostigao 100 hiljada prodanih primjeraka u samo 24 sata!

Gaming

The Stanley Parable: Ultra Deluxe je 27. aprila stigao na tržište, a samo tokom prva 24 sata je prodano više od 100 hiljada njegovih primjeraka.

Ako vam ime igre zvuči poznato, to je zato što je ovo nadograđena verzija popularne indie igre iz 2013. godine pod istim imenom, a sada je napokon došla s hrpom dodatnog sadržaja – od tajni, novih odabira i lokacija. Također, ova Ultra Deluxe verzija nudi i razna vizualna poboljšanja, ali i prošireni glavni izbornik s opcijama za daltoniste i lokalizaciju.

The Stanley Parable je humoristični walking simulator u kojoj svaka vaša odluka, namjerna ili nenamjerna, će imati utjecaja na samu priču i način na koji narator objašnjava cijelu situaciju. Naime, vi u igri preuzimate ulogu Stanleya nakon što otkrije da su mu kolege iz ureda misteriozno nestali.

U ovom kratkom vremenu, igra je uspjela prikupiti hrpu pozitivnih ocjena od recenzenata i igrača. Na Steamu je uspjela doći do Overwhelmingly Positive ocjene s 4,3 hiljade recenzija od kojih je 4 hiljade ocijenjeno pozitivno, prenosi Gameperspectives.