in

LEGO DC Villains i LEGO Incredibles igre na pomolu

Kako je Warner Bros. nedavno ukinuo svu podršku za LEGO Dimensions, bilo je samo pitanje vremena kada će se krenuti u nove projekte i nove ideje. Zadnje o čemu se priča po internetu je nova LEGO igra, točnije dvije. Jedna bi trebala popratiti dugoočekivani nastavak animiranoga filma The Incredibles, dok bi druga trebala biti posvećena isključivo negativcima i negativkama iz DC univerzuma.

Što se tiče Pixarovih Incrediblesa, glasine spominju kako bi se igra  mogla pojaviti oko 15. juna, kada izlazi i film. Još kada uzmemo u obzir da su prošlog ljeta bile najavljene nove LEGO kockice sa likovima iz filma, sve je više ljudi koji vjeruju da će ovaj projekt zaživjeti.

Što se tiče svijeta superjunaka, najviše se spominje nova komična LEGO igra sa Lex Luthorom, Jokerom, Harley Quinn i ostalim negativcima iz svijeta DC-a. Zasada nemamo dodtane infromacije, osim da na obje igre radi (iznenađenje!) developerska ekipa TT Games te da bi trebali vidjeti standardan LEGO gameplay i mehaniku na kakvu smo navikli dosada u ovim igrama.