in ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

(VIDEO) Najavljena je nova World of Warcraft ekspanzija

Gaming

Gotovo dvije decenije, od kako je World of Warcraft izašao, Blizzard je najavio devetu ekspanziju za popularnu igru.

Naziv ekspanzije je Dragonflight i omogućit će igračima da istraže Dragon Isles, drevni dom Azeroth “dragonflight-ova”. Objavljen je i trailer koji daje bolji uvid u historiju kontinenta.

Dragon Isles se sastoji od pet ostrva, a ekspanzija će ponuditi i Dracthyr – novu rasu zmajeva, koja će biti igriva i koja može da preuzme ljudsku formu. Dracthyr likovi mogu da se pridruže ili Alliance ili Horde frakciji. Takođe, oni su jedini koji mogu da pristupe novoj klasi u okviru ekspanzije – Evoker. Kao Evoker, igrač može da se specijalizuje u liječenju svojih saigrača ili DD (damage dealer) srednjeg dometa.

Dragonflight ekspanzija predstavlja i Dragonriding, a u pitanju je letenje na životinjama, koje je dinamičnije, sa specijalnim manevrima. Ekspanzija će imati i brojna druga poboljšanja, redizajnirani korisnički interfejs koji će igrači moći da uređuju po želji, novi sistem talenata…

World of Warcraft Dragonflight još uvijek nema datum objave, a očekuje se da će Blizzard objaviti više informacija o ekspanziji u predstojećim mjesecima, prenosi Blizzard.