in ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

(VIDEO) Ghost of Tsushima je dobio posljednji patch!

Sucker Punch će pratiti sve probleme i rješavati ih kako dođu

Poslije skoro dvije godine, Sucker Punch je izgleda izbacio posljednji planirani patch za Ghost of Tsushima i dodali su da ”trenutno aktivno ne rade na dodatnim ažuriranjima.”

Prema PlayStation LifeStyle izveštajima, Sucker Punch je ove novosti objavio u bilješkama vezanim za Patch 2.18 Ghost of Tsushima-e, indirektno zadirkujući da već uveliko rade na sljedećem, nenajavljenom projektu, prenosi IGN.

“Iako trenutno ne radimo aktivno na dodatnim patch-evima, nastavit ćemo da pratimo povratne informacije, zajednicu fanova na Gotlegends subreddit-u i poruke na Twitter nalogu @SuckerPunchProd za sve greške i probleme visokog prioriteta koji se pojave”, napisao je Sucker Punch.

“Želimo da kažemo jedno veliko hvala čitavoj zajednici na nevjerovatnoj količini podrške i povratnih informacija koje smo dobili od lansiranja.Kada je Legends izašao u oktobru 2020, nikada nismo očekivali da ćemo imati aktivnu zajednicu čak i nakon godinu i po dana, i ne možemo biti više zahvalni svima koji su bili sa nama tokom ovog putovanja”, dodao je.

Ghost of Tsushima je izašao na PS4 17. jula 2020. godine, a slijedio je Director’s Cut za PS5 i PS4 koji je izbačen 20. avgusta 2021. Iako je igra počela svoj život u žanru igara za jednog igrača, Ghost of Tsushima: Legends je donio multiplayer komponentu naslovu oktobra 2020. godine koju je publika dobro dočekala.

Ghost of Tsushima je bio pravi hit za Sony, a Sony Pictures trenutno radi i na filmu iz ovog univerzuma. Scenario piše Takashi Doscher, a režiser će biti Chad Stahelski, koji je prethodno radio na John Wick-u.