in ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

Alternativa Twitchu: Upoznajte Trovo – streaming platformu koja okuplja gamere i ljubitelje igara!

Gaming

Nekad poznatija pod nazivom Madcat, ovo je još jedna platforma namijenjena streamanju uživo video igara i nameće se kao sjajna alternativa nadaleko poznatom Twitchu. Stoga, svi oni koji žele streamati kako igraju igre (ili vole gledati takve streamove), ovoj bi platformi trebali dati priliku…

Trenutno najbolja alternativa kojoj popularnost počinje prilično rasti upravo je Trovo, a svjetlo je dana ugledala prije otprilike dvije godine.

Iako je još relativno mala (i mlada), ova platforma doživljava velik rast i broj se gledatelja zavidno povećava, a slično kao i kod Twitcha najviše se streamaju dobro poznati i popularni igraći naslovi kao što su Call Of Duty, Grand Theft Auto, Fortnite, Valorant, PUBG i druge igre.

Osim toga, valja znati i kako iza ove platforme stoji kineski tehnološki gigant Tencent, a već to samo nešto znači. Ono što Trovo nudi, prilično je slično onome s čime raspolaže Twitch što znači da je prijelaz s te platforme sasvim bezbolan, ali i da je riječ o prilično sposobnoj platformi, prenosi portal Bug.

Ukratko, svi oni koji uživaju i gledanju uživo streamova omiljenih igraćih naslova na ovoj će platformi pronaći velik izbor streamova koje mogu pratiti, dok će oni koji žele stvarati sadržaj u Tencent pronaći zanimljivu alternativu Twitchu o kojoj bi itekako trebali razmisliti.