in ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

Valorant Mobile- testiranje počelo?

Gaming

Već neko vrijeme znamo da Riot radi na mobilnoj verziji svog popularnog šutera, a prema najnovijim slikama možemo reći da je testiranje u Kini već uveliko počelo!

Kako je naveo Gamepur, leaker (osoba koja pronalazi skrivene informacije i dijeli ih sa publikom) mobilnih igara Danny INTEL, objavio je nedavno nekoliko slika VALORANT Mobile-a, tvrdeći da su sa playliste koja je sada aktivna u Kini. Fotografije prikazuju ekran za učitavanje igre, interfejs u ​​igrici, početni ekran i izbor karaktera. Iako slike podsjećaju na VALORANT-ovu PC verziju, postoji nekoliko značajnih promjena za mobilnu platformu.

UI u igri pokazuje kako igrači mogu da koriste različite sposobnosti dodirom na različite dijelove svog ekrana. Ekran za izbor agenta potvrđuje da bi najmanje Jett, Phoenix, Reyna, Breach, Skye, Sova i Killjoy trebali biti dostupni u mobilnoj verziji. Ekran za učitavanje takođe prikazuje Cypher i Raze, ali nije jasno da li će se preostali agenti pojaviti u na početku.

Iako bi ova curenja mogla biti uzbudljiva za mobilne igrače, nije poznato kada će igra zvanično biti objavljena. Riot Games je prošle godine potvrdio da mobilna verzija VALORANT-a dolazi, ali nije otkrio datum lansiranja. Riot nije zvanično objavio ove snimke, tako da uzmite u obzir da finalna verzija može izgledati dosta drugačije.